Vegetarische rijstpan met volkorenrijst
Smeuiige rijstpan met volkorenrijst
Ingrediënten voor 4 personen:
- 250 g volkoren rijst
- 175 g Philadelphia natuur light
- 1 bosje lente-uien (in ringen)
- 2 koffielepels olijfolie
- 3 paprika’s (in vierkante blokjes)
- 2 tomaten (in blokjes gesneden)
- 1 liter groentebouillon
- een beetje worcestersaus
- peterselie (fijngesnipperd)
Bereidingswijze:
- De rijst bereiden volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
- De lente-uien stoven in hete olijfolie, de paprika’s en tomaten erbij voegen.
- Blussen met groentebouillon en gedurende 8 minuten stoven onder deksel.
- De Philadelphia toevoegen en op lage temperatuur laten smelten. NIET meer laten koken.
- Vervolgens de gekookte rijst erbij voegen.
- De rijstpan op smaak brengen met zout, peper en worcestersaus.
- Peterselie erover strooien en opdienen.
Maak jouw eigen website met JouwWeb