Vegetarische rijstpan met volkorenrijst

Smeuiige rijstpan met volkorenrijst

Ingrediënten voor 4 personen:

  • 250 g volkoren rijst
  • 175 g Philadelphia natuur light
  • 1 bosje lente-uien (in ringen)
  • 2 koffielepels olijfolie
  • 3 paprika’s (in vierkante blokjes)
  • 2 tomaten (in blokjes gesneden)
  • 1 liter groentebouillon
  • een beetje worcestersaus
  • peterselie (fijngesnipperd)

Bereidingswijze:

  • De rijst bereiden volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
  • De lente-uien stoven in hete olijfolie, de paprika’s en tomaten erbij voegen.
  • Blussen met groentebouillon en gedurende 8 minuten stoven onder deksel.
  • De Philadelphia toevoegen en op lage temperatuur laten smelten. NIET meer laten koken.
  • Vervolgens de gekookte rijst erbij voegen.
  • De rijstpan op smaak brengen met zout, peper en worcestersaus.
  • Peterselie erover strooien en opdienen.

http://www.philadelphia.be/philadelphia3/page?locale=benl1&PagecRef=609&rid=28509&siteid=philadelphia3-prd